Pro všechny Samofoty!!!

18.01.2015 21:49

            "Ta fotka by byla super, kdyby tam nechyběla důležitá věc- Já. A s rybičkama          a bez rybiček. " 

            Že je Vám to povědomé? Před časem jsem v jistých novinách četl článek,        který se zabýval Selfie. No, článek, přesneji celá dvoustrana. Mezi obsahem "politika, ekonomika, kurzy" a podobně bych tohle téma nečekal. Evidentně zaujalo redaktory na tolik, aby se podrobně rozepsali. Ovšem vzali to profesionálně a provedli čtenáře od prvních fotoaparátů až do současnosti, včetně posledních hitů, které jsou v módě, od dob telefonů schopných fotit. 

            Autor článku začal nadpisem "Ze sebe, celí bez sebe", což mi učarovalo natolik, abych se pokusil to zparodovat. Samozřejmě nemám námitky proti sebefotkám. Občas se přece musíme pochlubit s tím, co máme na sobě nebo jakej jsme frajer.      Ale samofotky s našpuleným rtíkem, střihajíc prsty, ideálně shora a před zrcadlem    na hajzlu, to je kujva hustýýý Muck. ') 

            Takže, co teď. Buď se kačenkovým kukučem naselfiem při honění něčeho velkýho nebo to zkusím přes plátno...                              Nakonec vyhrála druhá varianta. A spolu s ní posílám pozdrav všem Samofotům, jejichž revírem jsou hlavně koupelny     a jejich tempo je vražedné. Těm, kteří den co den neohroženě vstupují do akce a vše sdílejí na každé síti, která se netýká ryb. 

            Bude to super a dole je nástřik. 

            Mějte se a smějte se. S pozdravem Já.